AVANSERT, VITENSKAPELIG BASERT HUDPLEIE


Vår misjon er å forbedre hudens sunnhet. Vi arbeider dedikert med dette og vårt løfte er enkelt - vi leverer avansert hudpleie med utgangspunkt i vitenskap. SkinCeuticals er etablert på bakgrunn av revolusjonerende og omfattende antioksidantforskning. Våre meget potente formuleringer består av rene, aktive ingredienser som er klinisk bevist å ha en effekt og trenger optimalt inn i huden.
SkinCeuticals er skapt i USA og blir brukt og anbefalt av dermatologer og plastikkirurger til å korrigere tegn på aldring samt for å beskytte og bevare en naturlig sunn hud. Produktene er både til daglig hudpleie samt komplimenterende til estetiske prosedyrer.

SHELDON R. PINNELL, MD 

Sheldon R. Pinnell, MD er grunnlegger av SkinCeuticals og hudpleieindustriens første antioksidant. Dr. Pinnell var professor i dermatologi og leder ved Duke University Medical Center.  Dr. Pinnells banebrytende, fagfellevurderte forskning og omfattende dermatologisk kunnskap resulterte i gullstandarden for antioksidantformuleringer verden over. Med nesten 40 års erfaring med forskning på utvikling av teknologier for å redusere hudaldring og forebygge hudkreft, etablerte Dr. Pinnells  SkinCeuticals -et ledende hudpleiemerke innen vitenskapelig basert hudpleie.

Produktutvikling 

Utvikling av nye produkter tar hos SkinCeuticals utgangspunkt i forskning og vitenskap, og er ledende innen bransjen for vitenskapelig basert hudpleie.

SkinCeuticals er en del av et nettverk av forskere innen celle-og molekylærbiologi, kjemi, biofysikk og andre vitenskapelige områder med et felles mål om å fremme forståelse av hudens prosesser - genetisk aldring, fotoaldring og andre, individuelle tilstander. SkinCeuticals innovative tilnærming har ført til at team av forskere har blit tildelt tallrike forskningsbidrag for å hjelpe med å ytterligere forfølge teknologier som kan utdype kunnskap om huden og dens sunnhet.

Gjennom forskning, innovasjon, utdannelse og media-relasjoner bestreber SkinCeuticals seg kontinuerlig på å fremme og forbedre hudens sunnhet.