GREEN PEEL®
THE POWER OF NATURE

Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.


GREEN PEEL® er nr 1 i verden på naturlig hudfornyelse. Det er en unik urteblanding med en sammensetning av blant annet karbohydrater, vitaminer, enzymer og salter. Urtene er sterkt beroligende, antiinflammatorisk, betennelsesdempende og pleiende, samtidig som de stimulerer metabolismen i huden. Hudens funksjoner stimuleres fra innerst til ytterst med synlige resultater på minimum av tid. Behandlingen er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer.

Behandlingen utføres ved å påføre urteblandingen og mekanisk ved hjelp av massasje penetrerer urtene ned i huden, Hvor dypt urtene penetrerer kommer an på hva man vil behandle og hvilken effekt man vil oppnå med behandlingen.

GREEN PEEL®behandlingene gjør at du kan ta vare på huden din uten bruk av kjemiske stoffer, kniver og injeksjoner. Urtene har samme PH som hudens og vil derfor ikke strippe og svekke hudbarrieren. Huden styrkes på utsiden og innsiden, og selv en sensitiv hud vil kunne ta behandlingen. Green peel deles inn i tre forskjellige styrker.


GREEN PEEL® FRESH UP er den mildeste peelen og brukes for å få en bedre glød og antirynke. Den kalles også for "Party Peel" på grunn av dens glødende effekt. Ikke bare får du en glød du ikke klarer å sminke deg til, men du styrker også huden og bedrer opptaket av aktive stoffer


GREEN PEEL® ENERGY er en dypere peel og passer ypperlig for de som ønsker en dypere antirynke. Den har god effekt på pigmentflekker avhengig av årsak, rynker, linjer, store porer, akne, grov og gusten hud. Ved en Energy kan man oppleve rødhet og flassing, men den vil ikke begrense hverdagen og man kan fint dra ut dagen etter.


GREEN PEEL® CLASSIC Fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Brukt i nesten 60 år i over 70 land. Det er mange med synlige hudproblemer som ønsker fornyet hud uten kjemikalier og kosmetisk kirurgi. Suksessen til den opprinnelige GREEN PEEL® Classic metoden av Dr. med. Christine Schrammek har bevist utrolige resultater med stor trygghet over mange tiår. Passer for de med dype linjer, grov og dårlig sirkulert hud, akne, arr, store porer og solskadet hud. På kropp: akne, arr, strekkmerker og celulitter.


GREEN PEEL® BODY Utføres på akkurat samme måte som i ansikt. Gjøres i alle styrker, FRESH UP, ENERGY og CLASSIC, avhengig av hudproblem og området.