Dr. Schrammek


Dr. med Christine Schrammek er en verdenskjent medisinsk inspirert hudpleieserie, dermatologisk testet og utviklet med ekspertkunnskap innen planter og urter.

GREEN PEEL er en behandling som er nr 1 i verden på naturlig hudfornyelse og ble i 2017 kåret til årets velværebehandling av både VG og MINMOTE.

Det er en unik urteblanding med en sammensetning av blant annet karbohydrater, vitaminer, enzymer og salter. Urtene er sterkt beroligende, antiinflammatorisk, betennelsesdempende og pleiende, samtidig som de stimulerer metabolismen i huden. Hudens funksjoner stimuleres fra innerst til ytterst med synlige resultater på minimum av tid.

Behandlingen utføres ved å påføre urteblandingen og mekanisk ved hjelp av massasje penetrerer urtene ned i huden, Hvor dypt urtene penetrerer kommer an på hva man vil behandle og hvilken effekt man vil oppnå med behandlingen.

Green peel behandlingene gjør at du kan ta vare på huden din uten bruk av kjemiske stoffer, kniver og injeksjoner. Urtene har samme PH som hudens og vil derfor ikke strippe og svekke hudbarrieren. Huden styrkes på utsiden og innsiden, og selv en sensitiv hud vil kunne ta behandlingen. Green peel deles inn i tre forskjellige styrker. 

Ønsker du å lese mer om de ulike produktene, gå inn på hjemmesiden her