Cecilie Skinnerud Engen

Sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier

Cecilie Skinnerud Engen (født 1993).

Utdannelse: Bachelor i sykepleie fra NTNU Gjøvik. kosthold, ernæring og treningslære fra studie ( 1 semester) i California i USA. Videreutdanning i kosmetikk og dermatologi på Senzie Akademiet i Drammen. 

Erfaring: Jobbet som sykepleier på Radiumhospitalet, medisinsk avdeling ved OUS og på Rehab. avd  i Nordre Land kommune. Driver egen medisinsk hudpleiesalong på Dokka. 

Guro Karina Bakke

Sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier 

Guro Karina Bakke (født 1990) 

Utdanning: Bachelor i sykepleie på NTNU i Gjøvik. Videreutdanning i kosmetikk og dermatologi på Senzie Akademiet i Drammen.  

Erfaring: Jobbet som sykepleier på Gjøvik sykehus og i kommunehelsetjenesten.  

Etter flere år med utfordringer med egen hud, er jeg lidenskapelig opptatt av å kunne hjelpe andre med å få en bedre hudhelse. Frisk hud er vakker hud!

Medisinsk ansvarlig lege 

Marina Jakoba

Medisinsk allmennlege med 10 års erfaring, som jobber til daglig på Gjøvik Legesenter. Har fullført kurs innen grunnleggende og avansert injeksjonsbehandling på Amabilis Academy i Oslo. Via studiet har hun fått en bred kunnskap i anatomi og dermatologi som er viktig for å oppnå gode resultater. Marina brenner for kosmetisk dermatologi og ser frem til å ta deg imot i klinikken.