Brow Rehab 

Brynsløft 

Du vil få en kort konsultasjon hvor du og din behandler finner den perfekte form og farge til ditt ansikt. Behandlingen består av farge, voks og napping med pinsett.

Timen varer i 60 minutter, og bryn varer 3-6 uker avhengig av din vekstsyklus.

*Vi tilbyr allergivennlige farge.


Brow Lamination 

VIKTIG: Hvis du har PPD allergi vil du også reagere på denne behandlingen.

Hva er Brow Lamination? 

Laminering har sin opprinnelse i Russland og har tatt sosiale medier med storm. Laminering er behandlingen for å lage de trendige, fulle og fluffy brynene. Men, det har også blitt mer vanlig å bruke for å korrigere uregjerlige bryn hvor vi kan korrigere fks hår som vokser i «feil retning». Vi avslutter alltid lamineringen med et brynsløft inkludert for et perfekt resultat.

Resultatet vil vare i 6-8 uker og det er anbefalt å vente minst 6 uker før man tar behandlingen på nytt.

Etterbehandling 

Det er viktig å ikke få vann eller fukt på brynene på 24 timer da skjelaget i håret fortsatt er litt oppe og håret kan fortsatt skifte retning. Kundene får med seg en engangs børste som man kan bruke i etterkant for å første hårene på plass. Vi anbefaler å bruke et serum hver dag etter behandlingen. Dette serumet gir fukt og næring og det vil bevare fargen i hårene. Det er anbefalt å bruke dette serumet hver dag morgen og kveld. Vi anbefaler å vente i minst 6 uker før man tar en ny behandling.